Persondataforordningen

Sådan behandler vi dine persondata i EU’s nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

 

Den 25. maj 2018 trådte EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er Svanemøllehavnen A/S forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer Svanemøllehavnen A/S kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som bådpladslejer / ansøger

 

Data der indsamles er:

  • Navn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse, klubmedlemsnummer, bådoplysninger, forsikringsoplysninger, ved traileraftaler også registeringsnummer på traileren.
  • Navn på kontaktperson

 

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part, eller blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende til at administrere din pladsaftale med Svanemøllehavnen A/S.

 

Indsigtsret

Du har ret til indsigt i hvilke data Svanemøllehavnen A/S gemmer om dig og hvad vi bruger dem til.

Henvendelse om indsigt skal ske til: Svanemøllehavnen A/S, Strandvænget 45, 2100 København Ø eller på mail til: info@smhavn.dk

 

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter max. 12 måneder fra du/I har forladt havnen dog vil bogføringsdata først blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

 

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være bådpladslejer eller oprette dig som aktiv søgende af plads i Svanemøllehavnen A/S, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

 

 

 

Venlig hilsen

John Vestergaard

Havnefoged