Internet

For at få forbindelse til det trådløse netværk skal du have et brugernavn og et password. Det kan du få ved at logge på havnens hjemmeside og der følge vejledningen.

Gem dit brugernavn og password et sikkert sted, da du skal bruge disse oplysninger, hver gang du logger dig på det trådløse netværk. Gæstesejlere skal også logge sig på havnens hjemmeside, for at få udleveret  brugernavn og password.

Brugernavn og password skal skrives med små bogstaver

Vi vil gerne understrege, at det trådløse netværk er beregnet til almindeligt brug. Det vil sige, at forbindelsen skal bruges til at læse sin post og til at indhente oplysninger på internettet. Netværket er ikke beregnet til download af store filer.

Vi understreger også, at vi ikke kan yde support fra Havnekontoret, hvis I ikke kan få den trådløse forbindelse til at virke. I disse tilfælde må I prøve at få hjælp fra øvede brugere på havneområdet eller hos venner og familie.

På Svanemøllehavnens hjemmeside www.smhavn.dk vil der blive oprettet et menupunkt om det trådløse netværk, hvor vi vil give yderligere oplysninger, der forhåbentligt give svar på jeres spørgsmål.

Vi håber, at I må blive glade og tilfredse med det trådløse netværk.

SÅDAN GØR DU

Hvis du vil på internettet i Svanemøllehavnen gør du følgende:

  1. Vælg sender ”svanemøllehavnen”
  2. Opret forbindelse
  3. Åben internettet ( tryk på ikonet “internet” )
  4. Du er nu inde på login siden, tryk ” smhavn
  5. Tryk password “test

God fornøjelse. Internettet er gratis