Indvielse af Nordhavnsvejen

Nordhavnsvej

Københavns nye bydel, Nordhavn, kræver udvikling af infrastrukturen. Derfor bygger vi Nordhavnsvej. Nordhavnsvej bygges fra 2010 til 2017

Kom til indvielse af Nordhavnsvej

Københavns Kommunes største anlægsprojekt i Nordhavn er snart færdigt, og det skal fejres. Kom til indvielsen søndag den 17. december kl. 11-14 ved Svanemøllens Kaserne
Nordhavnsvej er Københavns nye ringvej, der skaber direkte forbindelse for biler fra Helsingørmotorvejen til Svanemøllehavnen og Nordhavn. Nordhavnsvej skaber bedre plads for cyklister og den kollektive trafik på Østerbro.
Programmet strækker sig over to dage:

OPVARMNING – LØRDAG D. 16. DECEMBER

Kl. 14.00 Motionscykelløb: Vi varmer op til indvielsen med juleræs for byens motionscyklister. Så for dig der kan lide fart og konkurrence, har du muligheden for at deltage i tre heats med præmier. Du kan tilmelde dig cykelløbet som enkeltperson eller dit eget tremandshold.  Læs mere om cykelløbet og tilmeld dig her

Kl. 20.00 Rulleskøjtedisko: Oplev Nordhavnsvej på rulleskøjter, når der åbnes op for en festlig rulleskøjtetur igennem tunnelen med dj, musik og lys. Der er mulighed for at låne rulleskøjter. Kræver ingen tilmelding.

DEN OFFICIELLE INDVIELSE – SØNDAG D. 17. DECEMBER

Kl. 11.00 Pladsen åbner – alle er velkomne.

Kl. 11.30 Officiel indvielse med tale og snoreklip ved teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og transportminister Ole Birk Olesen.

Kl. 11.45 Første cykeltur i tunnelen ved teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og direktør for Cyklistforbundet Klaus Bondam.

Kl. 12.15 Cykeloptog gennem tunnelen for alle – kom på din cykel og vær med til at indvie Nordhavnsvej. Der vil være musik, aktiviteter for børn og salg af mad og varme drikke.

Kl. 14.00 Aktiviteterne slutter – tak for i dag.

Praktisk info

Husk din cykel – al færdsel i tunnelen forgår på cykel.
Indgang til indvielsen er fra Lyngbyvej eller via Svanemøllens Kaserne. Kommer du på ladcykel, skal du bruge indgangen ved Lyngbyvej.
Der er mulighed for køb af mad og drikke begge dage.